مشاوره حقوقی رایگان - انتقاد از سیستم دولتی

من می خوام گواهینامه پایه دو بگیرم ولی بخاطر خالکوبی و خودزنی جزیی از نظر پزشک رد شدم و به من می گویند تا آخر عمر نمی تونم گواهینامه پایه دوم بگیرم و من در نوجوانی خالکوبی کردم و تا حالا هیچ جرمی مرتکب نشدم لطفا راهنمایی کنید مشکل من چگونه حل میشود. من نیاز به این گواهینامه دارم چون صاحب زن و بچه هستم و شغل من رانندگی است

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خالکوبی رو رفع کنین در غیر این صورت در یک شهر دیگر تقاضا کنین شاید پزشک رد نکنن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست خود را مطرح نمایید تا بررسی بشود