مشاوره حقوقی رایگان - واریز به حساب

اگر پول حدود 700 هزار دلار از خارج به اینجا منتقل بشه و معادل ریالی اون به حساب واریز بشه، آیا باید مدرکی دال بر منبع پول ارائه بدیم؟ اگر لازمه، این مدارک چی هستند و چگونه باید اونها رو تهیه کنیم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله اگر حساب مسدود بشه باید اعلام کنین تحت چه عنوانی بوده که اعلام کنین ملکی در خارج از کشور داشتین فروختین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر لازم باشد مسدود میشود و شما باید با دلیل رفع مسدودی کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله امکان دارد مسدود شود و آنگاه شما باید برای رفع مسدودی عنوان کنید که منشاء این پول چه بوده.