مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از دو حقوق بازنشستگی

سلام ، من 52 سال دارم و از شوهرم جدا شده ام ، 22 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و دیگر کار نمی کنم ، یکسالی هست که از حقوق بازنشستگی مادرم که مستمری بگیر صندوق فرهنگیان بوده و فوت کرده استفاده میکنم ، میخواستم بدونم که میتونم خودم رو بابت اون 22 سال بیمه تامین اجتماعی بازنشست کنم و دو حقوق رو دریافت کنم ؟ اگر جواب شما منفی هست ، لطف میکنید توضیح دهید چرا ؟ مگر نه اینکه این دو صندوق مجزا هستن ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دریافت حقوق بازنشستگی و حقوق مستمری از دو صندوق مجزا بلامانع است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان به تامین اجتماعی مراجعه کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

جهت اطمینان به تامین اجتماعی مراجعه کنید