مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به اخذ ارزش افزوده از بانک ها

با عرض سلام وتشکر از وکلای محترم دادراه
باجه های پست بانک از بانک مرکزی مجوز فعالیت بانکی دارند و طبق قانون خدمات بانکی از پرداخت ارزش افزوده معافند . در حال حاضر اداره مالیات بر ارزش افزوده در حال اخذ ارزش افزوده و جریمه ان از باجه های بانکی پست بانک که در بخش خصوصی در حال فعالیت میباشند و بابت انجام کلیه خدمات بانکی از بانک کارمزد دریافت میکنند می باشد. ایا میتوان با همان برگه پرداخت ارزش افزوده که به نام هر باجه ثبت شده به دیوان عدالت اداری شکایت نمود ؟؟؟.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق قانون نظام ارزش افزوده در حال حاضر خدمات بانکی از ارزش افزوده معاف هستند لذا می توانید نسبت به اعتراض به اخذ مالیات بر ارزش افزوده در خصوص خدمات بانکی علیه اداره دارایی در دیوان عدالت اداری اقدام قانونی را معمول نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خدمات بانکی از ارزش افزوده معاف هستند می توانید نسبت به اعتراض به اخذ مالیات بر ارزش افزوده در دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت کنید