مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح عنوان شغلی در لیست بیمه

با سلام و سپاس از راهنمایی تان، کارفرمای بنده در لیست بیمه بجای عنوان شغلی قید شده در قرارداد کاری، عنوان پست سازمانی را ثبت کرده است. آیا امکان اصلاح وجود دارد؟ چه کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید نسبت به لیست بیمه معترض و طریق اداره کار موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا به بیمه مراجعه نمایید و اعلام نمایید و سپس در اداره کار درخواست خود را
مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را از اداره کار مربوطه پیگیری کنید.