مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

باسلام خسته نباشید یک موتور سیکلت خریدم مدل 97پول شو دادم و قرار داد دارم من موتوررا از بنگاه مغازه خریداری کردم بهش میگم بیا تعویض پلاک کنه نمیاد و موتور سیکلت به اسم کسی دیگه ای هست آیا شکایت کنم میتوانم تعویض پلاک کنم یا خیر ایا در دادگاه حاضر نشود دادگاه چه نضری خواهد داد

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به طرفیت فروشنده و مالک اصلی دادخواست تعویض پلاک مطرح نمایید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

دادخواست الزام به تنظیم سند موتور سیکلت بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست فک و تعویض پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا یک اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید و سپس باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی به طرفیت فروشنده و شخصی که پلاک به نام ایشان است اقامه نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست فک و تعویض پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند موتور سیکلت بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به طرفیت فروشنده و صاحب پلاک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.
اگر در دادگاه حاضر نشوند با حکم دادگاه می توانید تعویض پلاک کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به‌ تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به طرفیت فروشنده و مالک اصلی دادخواست تعویض پلاک مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند موتور سیکلت بدهید