مشاوره حقوقی رایگان - قبول واخواهی. اختیار دادورز. اجرای حکم

مدت زمان درخواست واخواهی تا صدور قرار قبول و توقف اجرای حکم چقدر زمان میبرد ؟
و در زمان اجرای حکم چگونه میتوان دادورز را به توقف اجرای حکم به دلیل امکان صدور قرار قبول واخواهی ؟
دادورز بدون حضور نماینده دادستان اختیار تام دارد یا خیر ؟
اگر در حین اجرای حکم توسط دادورز رسیدی ارائه کنیم مبنی بر وجود توافق فی مابین مثلا همزمان با عملیات تخلیه توسط مستاجر موجر مبلغی را پرداخت کند؟
آیا در صورت اینکه موجر وجود چنین توافقی را رد کند؟
دادورز یا مامور کلانتری امکان رد یا قبول سند ارائه شده را دارد یا خیر ؟
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدت مشخصی ندارد و توقف اجرا حکم ، طبق راه حل شما ، امکان ندارد
برای توقف اجرای حکم
ابتدا باید دادخواست بدهید تا حکم توقف اجرا حکم ، صادر بشود و سپس

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای توقف اجرای حکم ابتدا باید دادخواست بدهید تا حکم توقف اجرا حکم ، صادر بشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در دادگستری زمان قابل پیش بینی نیست.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام زمان قابل پیش بینی نیست مدارک شما باید بررسی شود