مشاوره حقوقی رایگان - فروختن کامیون کشنده بعنوان موتور و گیربکس سالم

سلام وقت بخیر..
بنده حدودا 40 روز پیش در یکی نمایشگاه های شهرک اسلامشهر تهران یک کامیون کشنده به مبلغ دو میلیارد و نهصد تومان خریداری کردم
فروشنده و نمایشگاهی موتور و گیربکس و...کامیون را بعنوان سالم وبدون مشکل به بنده تحویل دادن
از زمان تحویل موتور آب کم میکرد و کشش با بار ضعیف بود
چندین بار با فروشنده تماس گرفتم و مشکل رو اعلام کردم و ایشون گفتن چیز مهمی نیس فلان کلبس رو محکم کن درست میشه، اما تاثیری نداشت،

چندین مکانیک نشون دادم
میگفتن موتور ماشین باید باز بشه
ولی فروشنده اصرار میکرد این کارو نکن اونا بلد نیستن برو باهاش کار کن

بنده به مکانیک مطرح و زبر دست و استادکار واردی در شهرستان خودم مراجعه کردم و اقدام به باز کردن سرسیلندر کامیون کردم
بعد از باز کردن
و مشاهده شدن اوضاع موتور
دیدیم که سرسیلندر کامیون کاملا ترک ترک شده یعنی از 4 سیلندر
بعد با مشورت با مکانیک های مطرح و کار بلد
تایید شد که موتور کامیون حدودا 6 ماه به بالا مشکل داشته
و در زمان تحویل به بنده
فروشنده صد در صد از این مشکل خبر داشته و امتناع کردن که اطلاع بدن

مشکل و با فروشنده با ارسال عکس و فیلم از موتور باز شده و تماس با مکانیک اطلاع دادم
ولی میگن که به من مربوط نیس
برو هر کجا دلت میخاد شکایت کن هیچی گیرت نمیاد

ایشون اهل کرج هستن..
بنده هم شهرستان دیگه

از وکلای محترم تقاضا دارم در این مورد فوق الذکر کارشناسی خود را در خصوص هزینه ی تعمیر موتور و خواب کامیون که حدودا 100ملیون تومان است را میتوانم با شکایت از فروشنده و نمایشگاه هزینه تعمیر موتور بگیرم؟
لطف کنن نحوه چطور شکایت رو هم بگن منت میزارن ...

منتظر پاسخ...

ممنون از تمامی دوستان و کارشناسان وکلای محترم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا درخواست تامین دلیل نمایید تا کارشناس رسمی دادگستری ، معایب خودرو را ذکر نماید و سپس شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با تقدیم دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری نسبت به بررسی عیوب خودرو اقدام و در صورت احراز عیوب خودرو نسبت به اقدامات قضایی بعدی اعمال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس طرح دعوا کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما باید ابتدا درخواست تامین دلیل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس طرح دعوا کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نسبت به تقدیم دادخواست تامین دلیل اقدام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدوا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطرح نمایید