مشاوره حقوقی رایگان - قانون رسمی شدن فرزندان جانباز و ایثارگر

با سلام .بنده به مدت 7ساله به صورت قراردادی در پتروشیمی کردستان که زیر شاخه ی پتروشیمی باختر میباشد کار میکنم. البته قرارداد من مستقیم با خود پتروشیمی باختر میباشد ، پدر من جانباز 25درصد متوفی میباشد. خواستم بدونم این قانون رسمی شدن فرزندان جانباز و ایثارگر شامل حال منم میشه یا نه
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت شرایط مقرر در بخشنامه تبدیل وضعیت بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله به شرطی که در حال حاضر شاغل باشید و تمام شرایط مقرر در قانون را داشته باشید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باتوجه به بخشنامه اگر مشمول شرایط شوید .بله

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
با داشتن شرایط بله