مشاوره حقوقی رایگان - طرح مجدد دعوا

سلام شخصی برای 7 سال دادخواست پرداخت اجرت المثل و تاخیر در تخلیه داده است دادگاه از این 7 سال با توجه به مدارک حکم به دوسال محکومیت داده و 5 سال رو رد کرد و اقامت را با اذن موجر دانسته حال سوال من این است که ایا شخص میتواند بعد از حکم قطعی مجدد دعوا را با عنوان اجرت المسمی مطرح کند یا خیر ممنون

پاسخ ها :

زیبا قیاسی

سرکار خانم زیبا قیاسی :

اجرت المسمی یعنی اجرت تعیین شده با اراده طرفین قرارداد و ضمن قرارداد و در صورت عدم تعیین آن دادگاه حکم به اجرت المثل می‌دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اطلاعاتی که راجع به سوال فرمودید ناقص است و سوال مبهم است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به ماهیت اجرت المثل و اجرت المسمی بله