مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت ماشین زیان دیده صرفا توسط بیمه

با سلام
من دو ماه پیش با یک پرادو تصادف کردم که مقصر من بودم و پس از این که همراه زیان دیده به بیمه رفتیم پس از ارائه بیمه نامه ثالت و بدنه خودم بیمه اعلام کرد حدود 4 میلیون تومان خسارت بیشتر نمی دم البته چون برگ سبز ماشین من هم گم شده بود کارهای اولیه انجام شد.
در حال حاضر ایشون شورای حل اختلاف شکایت کرده و کارشناس دادگستری حدودا 13 میلیون خسارت در نظر گرفته و من هم تاکید دارم که می بایست فقط از بیمه های من خسارت گرفته بشه اما ایشون اعلام می کنه بقیه هزینه را باید من پرداخت کنم و همچنین یک جلسه هم تشکیل شده که من نرفتم فقط تلفنی از ان اداره تماس گرفتند گفتم سقف بیمه من کامل هست در ضمن حساب های من را هم مسدود کردند
سوال من اینجا هست
ایا می تونم‌با توجه به اینکه سقف بیمه من پر نشده حساب خودم را باز کنم
و مورد دوم فقط ایشان از بیمه های من خسارت بگیرند و خودم چیزی پرداخت نکنم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

لازم به بررسی بیشتر است اما بطور کلی امکانپذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.