مشاوره حقوقی رایگان - رای مورد اعتراض پس از اصلاح تایید شد

شخصی به اتهام خیانت در امانت از بنده شکایت کرده بود که به علت عدم داشتن ادله کافی دادگاه بدوی حکم برائت برای بنده صادر کرد. طرفم به حکم اعتراض زد و دادگاه تجدید نظر یه جلسه رسیدگی تشکیل داد و پس از رسیدگی از من که حکم دادگاه بدوی به نفعم بود، خواست که یه جوری رضایت شاکی رو بگیرم . در نهایت بعد چند روز برام پیام آمده که رای مورد اعتراض پس از اصلاح تایید شد، این به چه معنا است با تشکر فراوان

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

اول برید رأی رو از سامانه بگیرید ولی در کل یعنی اعتراض رد شده ولی در قسمت‌هایی از رای قبلی اصلاحاتی انجام شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

رای در بخشی اصلاح گردد که نیاز به رویت می باشد