مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجهی که کار کردم

باسلام و خسته نباشید من ام دی اف کار هستم و در تبریز سکونت میکنم2ماه پیش من در شهر جدید سهند بدون عقد قرارداد یک اشپزخانه و یک کمددیواری زدم مصالحش ازاون بودمن فقط دستمزدی قرار شدبهش کار کنم 2میلیون هم از جیب خودم بهش وسایل کابینت خرج کردم الان که حسابمو میخوام میگه من تورونمیشناسم برو هرکاری دوست داری بکن میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که چکارکنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه همزمان قرارداد شفاهی را اثبات نبایید سپس مطالبه دستمزد و قیمت قطعات را نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با شهادت شهود قرارداد خود را اثبات و حقوق خود را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با شهادت شهود قرارداد خود را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شهادت شهود قرارداد خود را اثبات نمایید