مشاوره حقوقی رایگان - چه پیام رسانهایی قابل استناد هستند؟

سلام بزرگوار
فروردین سال قبل رفیقم پولی جهت سرمایه گذاری در بورس بهم داد و چون رفیق بودیم نه حقوقی گرفتم و نه هم در سود و زیانشون شریک بودم برای همین قراردادی هم بینمون نوشته نشد و تمام این صحبت ها در واتساپمون هستش
ایشون الان که در ضرر رفتن ادعا میکنن پولو به من قرض دادن و باید همشو پس بدم

ایا واتساپ و صحبتامون در اونجا قابل استناد هستش برای اثبات حرفم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا بله ولی شما باید بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید در غیر این صورت مسئول پرداخت خواهید بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به آن استناد کند بهتر است برای اثبات ادعای خود شهود معرفی کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به عنوان یک مدرک قابل پذیرش است ولیکن از ادله اثبات دیگری بایستی در کنار این مدارک دفاع خود را انجام دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر مدیونیت و عدم تبرع است مگر خلافش ثابت شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قابل استناد است ولی نتیجه اقدام قضایی قابل پیش بینی نیست.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام قابل استناد است و به عنوان یک مدرک قابل پذیرش است