مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری امتیاز مسکن ملی بعد از فوت همسر

با سلام. اگر امتیاز مسکن ملی بنام شوهر ثبت گردد که خودش پدر و پدربزرگش ( پدربزرگ پدری ) هم فوت شده باشند و بعد از مرحله ثبت نام و واریز پول شوهر فوت کند و فرزند هم نداشته باشد آیا امتیاز مسکن ملی به همسرش واگذار میشود ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امتیاز به همه وراث طبقه دوم و همسر
ارث خواهد رسید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا درخواست انحصار وراثت بدهید و سپس نسبت به ما ترک مرحوم همسرتان تصمیم گیری نمایید