مشاوره حقوقی رایگان - طریقه خرید امتیاز مسکن ملی از همسر

شوهرم مسکن ملی ثبت نام نموده ولی پول ثبت نام را نداشته کلیه واریزی ها را خودم انجام داده ام با توجه به اینکه امتیاز و سند به نام شوهرم می باشد چگونه می توانم مسکن را به نام خودم بزنم چه قرارداد یا مبایعه نامه ای باید تنظیم بشه که بصورت قانونی خودم صاحب این مسکن شوم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما به همسرتان پول قرض داده اید می توانید مبلغ خود را پس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در دفترخانه وکالت فروش از همسرتان بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متني تخصصی تنظیم گردد امکان اخذ وکالت وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون خانه متعلق به همسرتان است
و شما باید یا
قرارداد صلح یا بیع با همسرتان تنظیم نمایید

یا دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه به طرفیت همسرتان مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مبایعه نامه بین خود تنظیم کنید و وکالت نیز از زوج بگیرید.
بهتر است مبایعه نامه را بعد از مشخص شدن واحد تنظیم کنید و صرفا در حال حاضر وکالت بگیرید و دستی بین خودتان نوشته ای تنظیم کنید.
یا اینکه رسید بگیرید که به شما بدهکار است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هم می توانید در دفاتر اسناد رسمی وکالت فروش تنظیم نمایید و هم اینکه از جهتی مبالغ پرداختی شما در قالب قرض بوده است تنها می توانید درخواست استرداد آن وجوه را داشته باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
به صورت قانونی امکان‌پذیر نمی باشد چون به نام سرپرست خانوار خواهد بود مگر از همسر وکالت در انتقال سند و اقرارنامه رسمی بگیرید. به اداره راه و شهرسازی بخش املاک نیز مراجعه کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید طی عقد صلح با همسرتان به خودتان منتقل نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
انتقال امتیاز مسکن ملی ممنوع است .

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام یا اقرار نامه رسمی بگیرید که امتیاز را به شما واگذار نموده است یا سند بیع تنظیم کنید