مشاوره حقوقی رایگان - کار با وانت

چرا مامور پلیس راهور داخل ماشین های سد معبر شهرادری میشینه میاد منی که با وانت کنار کوچه خیابونا میوه میفروشمو جریمه200هزار تومنی میکنه چرا نمیزارید مردم زندگی کنن چرا این همه با مردم مشکل دارید من جوون که هیچ جا بهم کار نمیدن چیکار کنم برم دزدی کنم برم قاچاق کنم فقط اینو میگم که خیلی ... که سعی میکنید مردم پیش زن و بچه شرمنده بشن تف به ... تف به ... تف به ...

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفم ....
اما توصیه میشود طوری به کارتان ادامه دهید که منجر به ید معبر نباشید . مثلا در داخل پیاده رو پارک نکنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

کاربر گرامی الان شما سوال حقوقیتان چیست این در دل بود.؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً پلیس در معابری که به صورت دوبله پارک نموده اید جریمه های سنگینی را اعمال می نماید بهتر است در مکان های مناسب نسبت به فروش کالا اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دوست عزیز این سایت برای پاسخ های حقوقی شما است اگر انتقاد یا هر شکایتی دارید می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر انتقاد یا هر شکایتی دارید می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر جریمه نکنند تمام شهر و معابر پر می شود از وانتی و دست فروش. البته حق هم دارید و بهتر بود شهرداری مکان هایی را برای اینگونه مشاغل درنظر می گرفت