مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با بساط فروش های کنار خیابان که سد معبر کرده بودند

با سلام حدود ده روز پیش در مسیر گردنه لواسان بساط فروشی بساط بلال فروشی خودش را تا نصف خیابان گرفته و عملا فقط یه لاین برای عبور و مرور باقی مونده بود که منجر شد از سمت شاگرد ماشینم با بساطش برخورد کنه و حدود 200 میلیون خسارت ببینم و بیمه بدنه هم ندارم ایا میتوانم از کسی که سد معبر کرده شکایت کنم.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام از باب قاعده تسبیب بله امکان پذیر هست در صورت اثبات کردن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مقصر خسارت خود را مطالبه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله گزارش راهور را داشته باشید اقدام به طرح دعوای مطالبه خسارت کنید

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

در صورتی که در گزارش راهور ایشان مقصر قلمداد شود میتوانید مطالبه خسارت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
باید ابتدا موضوع کارشناسی گردد تا مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد
و باید کروکی تنظیم

فريده  باقري

سرکار خانم فريده باقري :

بله چنانچه گزارش راهور را داشته باشید و مقصر بلال فروش یاشد میتوانید اقدام کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان وجود دارد پیشنهاد می شود برای بررسی بیشتر مشاوره تلفنی داشته باشید

محمود سن سبلی

جناب آقای محمود سن سبلی:

سلام بله دادگاه به کارشناسی ارجاع می دهد و در صورتی که کارشناس تشخیص دهد که آن شخص نیز مقصر بوده، محکوم خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد گزارش راهور میتوانید نسبت به مطالبه خسارت اقدام کنید.

مرجان عسکری جهرمی

سرکار خانم مرجان عسکری جهرمی :

سلام
بله اگر در گزارش راهور ایشان مقصر شناخته شده میتوانید مطالبه خسارت کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام بله می توانید از مقصر خسارت خود را مطالبه کنید