مشاوره حقوقی رایگان - نفقه با وجود زنده بودن مرد به پدربزرگ میرسد؟

با سلام
بنده برادری دارم خدا ازش نگذره همه مارو بیچاره کرده
خودشو خانومش دوتا فرزند؛ پسر(6ساله)و دختر(9 ساله) دارن؛الان خانومش جهازشو برداشته رفته و درخواست نفقه و مهریه کرده
لازم به گفتنه که برادرم در قید حیاطه ولی کار نمیکنه درامدیم نداره میچرخه برا خودش
میخواستم بدونم ایا نفقه بچه ها یا مهریه به پدر بزرگ ینی پدر بنده میرسه؟
میتونن بگن چون پدرش کار نمیکنه پس نفقه یا مهریه رو از پدر بزرگش بگیریم؟
پدر منم از بس تاوان کارای برادرمو داده بنده خدا دیگه خسته شده
چیکار کنیم چ راهکاری پیشنهاد میدیدن
ممنون از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام مهریه و نفقه رو اجرا بگدارید پرداخت نکرد جلبش کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .ماده­ 1199 ق. م مقرر می­ کند «نفقه اولاد بر عهده پدر است، پس از فوت پدر یا عدم قدرت او به انفاق به عهده اجداد پدری است با رعایت الاقرب فالاقرب ...»

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پدربزرگ مسوول مهریه نیست ولی در خصوص نفقه ابتدا علیه پدر اگر حکم صادر شده و پرداخت نمی کند و ثابت شود توان مالی ندارد بر اساس توان مالی پدربزرگ نفقه بر عهده پدربزرگ است . البته فقط نفقه فرزند نه زوجه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان مهریه را اجرا و نفقه را از طریق دادگاه اقدام نمایید