مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت دادگاه

سلام ، من اواخر سال 99 با شوهرم به مشکل برخوردم و درخواست استرداد جهیزیه دادم که اون زمان من شهرستان زندگی میکردم بعد آشتی کردیم و دیگه پیگیری نکردم و مختومه شد
امسال کلا از منزل شوهرم رفتم و در تهران ساکن هستم و دوباره درخواست استرداد جهیزیه دادم اینبار از تهران که رفت اجرا و جهیزیم رو آوردم و از زمان قانونی اعتراض هم رد شد
من برج 3 جهازم رو بردم و شوهرم بعد 3 ماه رفته شهرستان برای بردن اموال منقول که مربوط به جهازم هست اقدام کرده ، من استناد زدم به ماده 11 یا 12 که چون تهران زندگی میکنم پرونده بیاد تهران و بره رو پرونده جهازم ، وکیل اون استناد زده به ماده 13 که چون من پارسال از اونجا استرداد جهاز زدم ، دادگاه هم عرض اولویت با دادگاه اول هستش
دادگاه شهرستان دادنامه زده عدم صلاحیت و صلاحیت رسیدگی رو زده به محل زندگی من
حالا سئوالم از شما اینکه ایشون میتونه طبق این ماده تمام دعاوی خانواده رو بکشونه شهرستان؟ چون من شهرستان اصلا کسی رو ندارم

پاسخ ها :

عدم صلاحیت دادگاه دادگاه صالح استرداد جهیزیه استرداد جهیزیه جهیزیه