مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از توهین به اشخاص عادی و مزاحمت پیامکی

لطفا کمک کنیدوکلای محترم
پدرمن 70سالشونه دختری 40ساله روستایی بخاطر منافع مالی ویک عدد آپارتمان درتهران باقصه عاشقی وازدواج پدر من و فریب داده و به مدت5سال پول میگرفته وخانواده 45ساله ما باداشتن عروس ودامادو نوه بهم ریخته . چون من با خانواده این خانم حرف زدم و رابطه بدون عرف و اخاذیش و رفت وامدهای بدون رابطه شرعیشو گفتم الان از تلفن من 3ماه حدود 12-13تا پیامک‌ رفته به این دختر که بهش گفتم هرزه نباش و توهین کردم وبهش گفتم اگه خانواده مارو به طلاق بکشی پدرمو ول کنی و با ابروی ما بازی کنی ابروتو تو‌شهروفامیلتون میبرم
وتو شهرتون رسوا میکنم که دنبال پیرمرد افتادی ‌هرزگی میکنی.
از من شکایت کرده وتو احضاریه اومده توهین به اشخاص عادی وگفته باعث مزاحمت وسلب آسایش شدم .
آیا این خانم میتونه تو دادگاه مزاحمت تلفنی هم مطرح کنه وبگه من مزاحمش شدم وتهدید کردم ابروشو میبرم ورسواش میکنم اگه دست از سرخانواده وپدرم برنداره
چطور دفاع کنم کمک بفرمایید .آیا برای من زندان داره چون سابقه کیفری هم ندارم
سپاسگزارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بر برض اینکه مزاحمت تلفنی انجام شده باشدچون در تلفن تهدید وتوهین نموده ایید همان تهدید ملاکه ومورد تفهیم اتهام خواهد بود نه مزاحمت تلفنی