مشاوره حقوقی رایگان - خیانت مرد به زن

سلام وقت بخیر خسته نباشین. همسر بنده به من خیانت میکنه و من از این موضوع اطلاع دارم او در واتساپ شروع ب پیام دادن ب فرد دیگری کردن و تا من از موضوع سریع خبر دار شدم همسرم همه پیام هایی که چت کرده بود را پاک کردن من میتوانم پرینت پیامها و تماسهایش را بگیرم و ب او ثابت کنم ؟ و چگونه و از کجا باید شروع کنم ؟ لطفا جوابم را بدهید این موضوع خیلی برام مهم هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود.