مشاوره حقوقی رایگان - پرینت متن واتساپ تلگرام دایرکت اینستاگرام

با سلام
وقت بخیر
ایا شخصی میتونه با شکایت با عنوان رابطه نامشروع از پیامک های تلگرام واتساپ و اینستا یا شاد پرینت بگیره و تا چه مدت این پیامک ها در رسانه ها قابل رویت هست؟!
ممنون

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
بله پس از شکایت قابلیت پرینت از طریق پلیس فتا داره مگر آنکه پیام ها پاک شده باشن و چون آیپی آنها خارجی هست قابلیت خروج ندارن ولی پیام معمولی هر چند پاک بشه و مکالمات تا شش ماه میتونه دپیرینت گرفته بشه.