مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه مهریه با وجود پرداخت ان

در ابان 96 ازدواج کردم و 150 میلیون قیمت یک واحد اپارتمان مهریه پذیرفتم
اپارتمان خاصی مشخص نشده
در اسفند 97 و فروردین 98 طی دو فقره فیش که در ان قید کردم بابت مهریه به حساب همسرم واریز کردم که در سند عادی با امضا شاهد و شماره فیش ها به دریافت مهریه و اجرت المثل تا 50 سال زندگی مشترک اقرار کرده
مدت سه ماه بدون داشتن دلیل قانونی منزل و ترک کرده و اصل اقرار نامه رو با خودش برده کپی و اصل فیش ها رو دارم
کل داراییم دو دانگ از شش دانگ اپارتمان هست که حبس سکونت مادام العمر در حق شخص ثالث داره
همسرم از طریق اجرا ثبت توقیفش کرده
از چه طریقی باید اقدام کنم و زودتر به نتیجه میرسم
و اگر وکیل بخوام چقدر هزینه اش میشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه اسناد مدارک معتبر نسبت به رفع توقیف آن اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اجرت وکیل توافقی است .
موضوع شما قابل بررسی است می توانید تماس بگیرید