مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن مدرک گواهی فوت

سلام و روز بخیر مامانم نزدیک سه ماهه فوت شدند برای گرفتن هزینه کفن و دفن و بیمه تکمیلی و روال کارهای اداری به این برگه نیاز دارم ، بیمارستان رفتم بهم ندادند گفتند یکبار صادر میشه البته برادرم از برگه یه عکس گرفته حالا میخواستم بدونم از چه طریقی میتونم به این برگه دسترسی پیدا کنم، متاسفانه از ناراحتی و غم نمیدونستیم این برگه چقدر مهمه از وکلای کارکشته راهنمایی میخوام تا بتونم حق اولادی و بجا بیارم و کارهای اداری مادرم و انجام بدم

پاسخ ها :

زیبا قیاسی

سرکار خانم زیبا قیاسی :

گواهی فوت به راحتی با مراجعه هر یک از وراث قانونی از طرف ثبت احوال صادر میگردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای اخذ گواهی فوت می توانید به سازمان بهشت‌زهرا امور متوفیان مراجعه و نسبت به اخذ گواهی فوت اقدام نمایید البته اداره ثبت احوال نیز می‌تواند این گواهی را برای اشخاص ذی‌نفع صادر نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.گواهی فوت راازاداره ثبت احوال بگیرید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به ثبت احوال مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به ثبت احوال مراجعه و با مبلغ خیلی کم در اختیارتان می گذارد