مشاوره حقوقی رایگان - فرار از ندان

اگه فردی به شش ماه حبس به دلیل حفاری غیر مجاز در منزل زندانی شده باشد و درخواست مرخصی داده باشد و طریق فیش حقوقی به مرخصی بیاید و بعد اتمام مرخصی به زندان برنگرد
برای فردی که فیش حقوقی گذاشته چه اتفاقی میوفته

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا به وثیقه گذار ابلاغ می گردد زندانی را حاضر نماید در غیر اینصورت تا مبلغی که برای وثیقه یا وجه الکفاله تعیین شده از حقوق وی کسر می گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بتدا به وثیقه گذار ابلاغ می گردد زندانی را حاضر نماید در غیر اینصورت تا مبلغی که برای وثیقه یا وجه الکفاله تعیین شده از حقوق وی کسر می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به میزانی که ضمانت کرده از حسابش برداشت میشه و حساب ضامن توقیف میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم مراجعه به وثیقه گذار ابلاغ تا شما را معرفی نمایند در غیر این صورت وثیقه به نفع دولت ضبط خواهد شد