مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام
وقت بخیر
راننده پراید هستم با یک وانت پیکان تصادف شدید کردم بنده و راننده وانت با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدیم هر دو ماشین به پارکینگ منتقل شدند راننده وانت مقصر صد درصد شد خسارت به ماشین بنده حدودا 25 میلیون تومن هست ولی سقف بیمه وانت 16 میلیون تومن هست به قاضی چی بگم باید چه کاری انجام بدم چه شکواییه ای باید برای توقیف و عدم آزاد سازی وانت بنویسم تا بتونم خسارت ماشین رو بگیرم
ممنونم از لطف شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .جهت تنظیم شکواییه از طریق سامانه اقدام فرمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر طبق نظر کارشناس خسارت شما 25 م است رفع توقیف نمی شود .
در غیر اینصورت ضمن شکایت کیفری دادخواست مطالبه خسارت خود و تقاضای ارجاع به کارشناس را بخواهید

زیبا قیاسی

سرکار خانم زیبا قیاسی :

اول شما نسبت به خسارت خودروی خود تامین دلیل کنید تا کارشناس در خصوص میزان خسارت نظر بدهند متعاقب آن دعوی مطالبه خسارت بر علیه راننده مقصر طرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با اخد تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری اقدام نمایید