مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم قولنامه جعلی ملک

با سلام و احترام.
شخصی با در دست داشتن یک قولنامه جعلی که ادعا میکند مربوط به حداقل 60سال پیش میباشد با جعل چندین امضا از اشخاصی که فوت نموده اند ادعای مالکیت یک زمین متعلق به پدر بنده را دارد. البته چون زمین مذکور در روستا بوده پدرم سند قانونی مبتنی بر مالکیت ندارد و فقط یک برگه که دارای یک امضا فقط مربوط به پدربزرگ بنده که آن هم مربوط به حداقل 90سال گذشته است را دارد. با توجه به اینکه عموم افراد روستا خبر از مالکیت پدرم بر زمین مذکور را دارند ولی راضی به شهادت در دادگاه نمیشوند میخواهم بدانم از چه طریقی میتوان اثبات کرد که قولنامه فرد شاکی ساختگی و جعلی است؟ آیا با کارشناسی خط از قولنامه شاکی معلوم میشود؟وآیا بنا به اعلام جعلی بودن این برگه از طرف پدرم، دادگاه دستور بر کارشناسی خط میدهد؟ وضمنا جرم جعل چنین سندی چیست؟ممنون میشوم راهنمایی کنید. سپاسگذارم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما اگر مدعی جعلیت سند می‌باشید بایستی با طرح دعوی و شکایت مناسب مبنی بر جعل و استفاده از سند مجعول علیه فرد اقدام نمایید که از این طریق موضوع کارشناس خط و امضا ارجاع و جعلیت آن قابل تشخیص خواهد بود