مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام زنی مدعی پدرم شده ک سال 57خانه پدرم را او خریداری کرده و صاحب اول خانه در قید حیاط میباشد ولی میترسد ک شهادت بدهد ک خانه راب پدرم فروخته حال اینک این زن نام خود را درقولنامه درسال 1401 وارد کرده ک کاملا مشخص میباشد ک خط جدیدی در قولنامه رفته وحتی امضای زن مدعی پای قولنامه ب عنوان خریدار نمیباشد ایااین قولنامه ک فاقد امضای این زن میباشد معتبرست باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست کارشناسی خط بدهید و نسبت به اصالت قولنامه مذبور اظهار تردید کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود