مشاوره حقوقی رایگان - معرفی اشتباه به دادگاه به عنوان متهم

با سلام بنده پزشک هستم و شاغل در بیمارستان در سال 94 یک بیمار در بیمارستان فوت میکنه و با شکایت اولیا دم مسئول فنی وقت بیمارستان مقصر شناخته میشه سپس مسئول حقوقی بیمارستان من رو به عنوان مسئول فنی وقت به دادگاه معرفی میکنه که بنده اعتراض میکنم که من در اون تاریخ طی ابلاغ رسمی مسول فنی بیمارستان دیگری هستم و ابلاغ رو گم کرده بودم به کارگزینی بیمارستان مراجعه کردم و آنها هم گفتن ابلاغی از شما در مدارک نیست ولی ایشان با چرب زبانی اعلام میکنه که هیچ اتفاقی نمیفته و یک جدول رو بهم نشون میده که اسم بنده به عنوان‌ مسول فنی در اون قید شده و بیا یک برگه رو پر کن در دادگاه خود بیمارستان هزینه دیه رو پرداخت میکنه و به شما کاری ندارن و بنده رو راضی میکنه سپس حکم غیابی می‌یاد و بنده به پنج درصد دیه و شش ماه حبس تعزیری محکوم میشم در همین زمان در مدارکم ابلاغ رو پیدا میکنم که مسئول فنی بیمارستان دیگه ای بودم حالا پرونده به اجرای احکام رفته و وقتی به مسول حقوقی بیمارستان گفتم ابلاغ رو پیدا کردم با خنده میگه تازه دیگه فایده نداره خودت رفتی قبول کردی حال سوالم اینه من که ابلاغ رسمی برای مسئول فنی بیمارستان دیگه ای دارم چطور به رای که به اجرای احکام رفته اعتراض کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. حتما دادخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید ولی باید

مینا احمدی

مینا احمدی :

وکیل بگیرید
وکیل اقدام لازم را انجام میدهد و یا از قسمت مشاوره حقوقی دادراه استفاده نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،با توجه به مدرک جدیدی که دارید حتما درخواست اعاده دادرسی کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید دادخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید