مشاوره حقوقی رایگان - مستمری مادر

سلام، من پدرم 35 سال پیش فوت کردن و ایشون 19 سال در نظام قدیم خدمت کرده اند و تا جایی که فهمیدیم یه بار میگن اخراجی بوده یا بازخرید کردن خودشون رو، الان واقعا مادرم چندین سال بدون حقوق زندگی خودش رو گذرونده، و الان براش سخت شده آیا راهی هست که بتواند از سابقه پدرم حقوق دریافت کند، ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ازطریق محل خدمت ایشان موضوع را پیگیری نمایید و لاغیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بدوا از موقعیت پدر اطمینان حاصل نمایید سپس بر مبنای آن اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از محل خدمت ایشان موضوع را پیگیری نمایید