مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پرداخت ثمن و خسارت تاخیر

با سلام من ملکی رو فروختم دو قسط هم از سوی خریدار پرداخت شده ولی قسط سوم که قرار بود ملک هم تحویلش بشه پرداخت نکرده. براش اظهارنامه بفرستم یا صبر کنم که پرداخت کنه؟ اگه قرار بر اظهارنامه هست چقدر باید بهش مهلت بدم و تو اظهارنامه چه مواردی رو ذکر کنم؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اظهارنامه بفرستید بستگی به نظر خودتان دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بدون مطالعه مبایعه نامه نمی توان اظهار نظر کرد ممکن است برای شما حق فسخی باشد که ارسال اظهارنامه نشان دهد که بطور ضمنی از حق فسخ خود صرف نظر کرده اید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بعد از یک هفته اظهارنامه ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به مفاد قرارداد دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موبایل نامه شما بایستی بررسی گردد تا اظهار نظر دقیق صورت پذیرد