مشاوره حقوقی رایگان - خسارت در قولنامه

سلام. بنده سال 1391 یک واحد به صورت پیش فروخته ام که خریدار متعهد شد در چند قسط تسویه کنه .. هیچ کدارم از قسط هاشو نداد بنده احضارنامه ام فرستادم .. در قولنامه نوشته شده که اگه خریدار قسط ها رو نده به ازای مبلغ باقی مانده ده درصد خسارت بده. خریدار بعد اماده شده واحد امد رفت داخلش ضمنا من ساختمان تموم کردم چند سال رفتم دبی بچه محلهای خودمون. خریدارم از نبود من سو استفاده کرد واحد تصرف میکنه چند سال بعد شکایت الزام به سند میکنه و رای میگیره و سند هم میزنه.. حالا من الان میخوام برم شکایت دیرکرد کنم و پولمو کنم چون ده سال گذشته ده درصد قسط باقی مانده طبق قولنامه پنج ملیون میشه . یعنی هیچ راهی نداره من خسارت به روز بگیرم؟؟ یا حتا طلبم روی واحد به روز بگیرم؟؟ الان اون پول ارزشی نداره ولی سال 91 پول نصف واحد بود الان پول انباری ام نیست؟؟ اگه میتونم خسارت به روز بگیرم طبق کدام قانون و ماده میتونم؟؟ اگه هم که اصلا نمیتونم بگید ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید قرارداد فی مابین را ببینم و توصیحات بیشتری بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده است و باید تک تک بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلاممستحضر باشید مطابق اظهارات شما می بایست قرارداد شما بررسی شود تا پاسخ جامع و کاملی در اختیارشما گذاشته شود

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باسلام و احترام
قابل مطالبه است لیکن بروز آن قابل مطالبه نیست.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونین مطالبه الباقی ثمن به نرخ روز تقاضا کنین یا قرارداد رو فسخ کنین اگرشرط شده باشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مذبور نیاز به برسی دارد تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی باید شروط مبایعه‌نامه بررسی گردد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نیاز به بررسی مدارک دارد ، اما چون مدت زیادی گذشته بعید است نتیجه ای داشته باشد .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس قرارداد می توانید خسارت را مطالبه کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله شما میتوانید اصل و خسارت را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شروط مبایعه‌نامه بررسی گردد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به توافقات صورت گرفته خسارت مطابق مفاد قرارداد قابل دریافت است نه به نرخ روز.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

موضوع نیازمند بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد