مشاوره حقوقی رایگان - شراکت با برادر

بنده3 ساله با داداشم شریکیم و از شراکت خیلی راضی نیستم ما با هم ی ماشین سنگین گرفتیم که 2 دنگش مال منه و مابقی مال اونه من دوس دارم هر ماه حسابمون بده نکه نمیده بلکه بعد 6 ماه یا یک سال میده اونم چک برای دو ماه بعد میده لذا الان موندم نصفه کنم ایا اون موقع هر ماه میده یا نه یا از شراکت انصراف بدم میدونم اگه بدم اونم چک چک بهم میده که دستمو نگیره لطف راهنمایی کنین

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مصلحت را خودتان بهتر می دانید بهتر است در این خصوص مذاکره نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید از مراجع قضایی تقاضای فروش ماشین را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام میتوانید دادخواست فروش خودرو را مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید از طریق دادگاه درخواست سهم الشرکه خود را کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست تقسیم و فروش مال منقول مشاع را به نماید