مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

یه خرید در اینستاگرام کردم و یه شماره حساب بهم داد و مبلغ رو ریختم به حسابش و قرار شد جنسی که ازش گرفتم رو واسم بفرسم ارسال کنه ولی جنس رو نفرستاد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید به عنوان کلاهبرداری اینترنتی شکایت خود را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کلاهبرداری رایانه ای صورت

کلاهبرداری رایانه ای به دادسرای جرایم اینترنتی مراجعه کنید

یک وکیل

سلام
تحت عنوان کلاهبرداری قابل پیگیری است.(عنوان کلاهبرداری رایانه ای یا اینترنتی را شامل نمی شود.)

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.