مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و عدم ارسال جنس پس از واریز و خرید از پیج اینستا

سلام. من از یک پیج در اینستاگرام یک وسیله ج.ن.س.ی خریدم. ولی بعد واریز پول برای فروشنده پاسخ گو نیست ولی واریزی کارت بکارت بوده و اسم طرف مشخص هست و شماره ایرانسلی هم برای پیگیری دادند که خاموشه ولی واتس آپ اون فعاله ولی پاسخ نمی دهند. آیا با دادن اسم و شماره کارت اون شخص به پلیس فتا میشه ازش شکایت کنم؟ چه راهی پس یشنهاد دارید؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شکایت کیفری کلاهبرداری وتحصیل مال ازطریق نامشروع قابل پیگیری لست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید تحت کلاهبرداری وتحصیل مال ازطریق نامشروع شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری می توانید شکایت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید شکایت های حقوقی و کیفری نمایید که هر یک از این جنبه ها نیازمند نگارش درخواست متفاوت می باشد که از طریق وکلای محترم شهر تهران تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید