مشاوره حقوقی رایگان - بلا تکلیف

زوجه باکره در دوران عقد هستیم ز وج الزام به تمکین داد محل شورای حل اختلاف عدم صلاحیت شد و ارجاع شد به محل سکونت زوجه حالا باید منتظر باشیم در شهر زوجه به شورای حل اختلاف احضار شو یم یا دادگاه ؟
برای حضور در هریک برای اینکه محکوم نشویم چه کنیم؟به خاطر این حرکت زوج دیگر نمی خواهیم با او زندگی کنیم به جای گرفتن عروسی و دادن هدیه و احترام انگار زن فراری هستیم الزام به تمکین کرده

پاسخ ها :

بلاتکلیفی زوجه در دوران عقد الزام به تمکین