مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه تصادف

با سلام یک و نیم ماه پیش در روستایی یک موتور با ماشین بنده اصابت کرد که طبق قوانین حق تقدم من مقصر بودم . به انتخاب خودشان با پلیس تماس گرفته نشد و همانشب به بیمارستان مراجعه نموده و پس از معاینه مشخص شد سه انگشت از پای راست ایشان شکسته است . تمام هزینه معاینه و گچ گیری توسط من پرداخت شد و مبلغ یک میلیون تومان نیز به عنوان طول درمان به ایشان پرداخت کردم . بعد از یک و نیم ماه تماس گرفتند که دکتر به اشتباه تشخیص داده و علاوه بر انگشتان ، مچ پا نیز شکسته است و درخواست پرداخت هزینه مجدد نمودند . مجددا تماس گرفتند و اعلام کردند به دلبل شکستگی 200 روز به سر کار نمیروند و ردخواست حقوق این مدت را کردند ( ماهی 5 میلیون تومان برای شغل تراشکاری با سابقه یک ماه ) . سپس اعلام کردند که شکایت میکنند و این مبلغ را از بیمه شخص ثالث من میگیرند. آیا بدون کروکی و با توجه به این که خودشان به افسر زنگ نزدند بیمه مبلغ را قبول میکند ؟ آیا پرداخت حقوق ایشان به عهده من است ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما اجازه دهید ایشان شکایت کند چون اینطوری شما باید کمتر خسارت بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما منتطر باشید شکایت کند و بعد برای دفاع حاضر شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت طرح شکایت از ناحیه ایشان شما دفاع مناسبی به نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از شکایت دفاعیات خود را مطرح کنید.