مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

سلام امسال تصادف کردیم تو تصادف برادرم 11سالم هم بود،ما الان از پدرم شکایت کردیم و اون متهمه،دیه هارو که بخوان پرداخت کنن امکان داره که بریزن به حساب پدرم درصورتی که متهمه؟ اخه نمیخوایم به حسابش ریخته بشه

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، دیه به حسابی واریز می شود که مصدوم اعلام نماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در افراد صغیر پدر ولی قانونی محسوب میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وجه دیه به حساب خود شما واریز خواهد شد ولی برای برداشت پول باید به امور سرپرستی دادسرا مراجعه نمایید تا ...

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر بالای 18 سال باشید و یا زیر 18 سال و گواهی رشد داشته باشید به حساب خودتان واریز خواهد شد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر به حساب محکم علیه که ریخته نمیشه

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حساب بانکی برای فرزند زیر 18 سال توسط پدرش باید افتتاح شود. سپس بیمه دیه را به حساب خود فرد آسیب دیده واریز می کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به حساب که معرفی شود واریز می نماییند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بالای 18 سال باشید به حساب شخص مصدوم یا صندوق واریز می گردد