مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت ديه

من سال 91 تصادف كردم ، مقصر بودم و شامل 25 درصد ديه راننده متخلف طبق قرارداد بيمه شخص ثالث ميشدم كه توسط بيمه در سال 92 حدود 17.000.000 تومان پرداخت شد بعد قانون تغيير كرده و ميگن راننده متخلف هم مثل شخص ثالث بايد كل ديه رو دريافت كنه سال 99 اعتراض كرديم و راي دادگاه تجديد نظر در آذر ماه 1400 پرداخت ديه صدمات وارده به نرخ روز تا سقف تعهدات بيمه بوده است واجراي احكام دادگاه از بيمه پرسيده و بيمه گفته 17 ميليون قبلا گرفته شده و مابغي مبلغ 43.000.000 ميشود وآن را به حساب ريخته و كل سقف بيمه 60.000.000 تومان بوده ، آيا ديه مرد مسلمان نبايد به نرخ روز باشد و مبلغ ديه من چقدر ميشود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و گفتگو متقابل خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرداخت بیمه باید طبق قیمت روز باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دیه راننده، بیمه حادثه محسوب میشود و ظاهرا مشمول مقررات شخص ثالت نیست