مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام خسته نباشید
من یه دختر 21ساله هستم وقتی که بچه بودم مادر پدرم از هم جدا شدن
مادرم رفت ازدواج مجدد کرد با یه پسر جوان
ناپدریم در کودکی منو آزار اذیت جنسی قرار می‌داد و همیشه تهدید می‌کرد اگه بری به مامانت بگی من دیگه نمیزارم مامانتو ببینی
ولی من یه بار به مادرم گفتم همه چیزو
این منو اذیت می‌کنه ولی باز مامانم گول حرفای ایشون خورد منو باور نکرد
و کلی ازم عکس گرفت و هربار تهدید می‌کرد و من با این تهدید زندگی کردم به سنی رسیدم که بتونم ازدواج کنم. در 16سالگی تا از دستش فرار کنم
الان بعد از 6سال بهم زنگ زده تهدید می‌کنه میگه باید با من باشی وگرنه من عکساتو پخش میکنم ابروتو میبرم من عاشق توام
من بعد از این همه ترس و سکوت کردن رفتم به مادرم همه چیز را گفتم
اون مرد باز همه چیز و حاشا زد گفت نه این مریض روانی دروغ میگه
حالا میخواستم بدونم میتونم شکایت کنم از ایشون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله اگر مدرک و مستندی دارید می توانید از ایشان به عنوان تهدید شکایت کنید‌

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونین شکایت کنین قابل بررسی است اگر هم عکسی پخش بشه جرم نشر فیلم و عکس شخصی مجازات سنگینی دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اولا نياز به بررسي مداركتون هست در صورتي كه مكفي باشد ميتوانيد شكايت كيفري كنيد