مشاوره حقوقی رایگان - آیا قاعده مرور زمان شامل جرائمی که در گذشته به صورت مخفیانه و بدون اطلاع شاکی صورت گرفته میباشد؟

در یک شرکت سهامی خاص هیئت مدیره در 15 سال قبل تخلفات کیفری مرتکب شده اند، با سوء استفاده از اختیارات خود اموال شرکت را برای منافع شخصی استفاده کرده اند و یکی از سهامداران شرکت اخیرا متوجه این جرائم و اقدامات غیر قانونی گردیده و شکایت کیفری دائر بر خیانت در امانت و همچنین ماده 258 قانون تجارت بر علیه آنان انجام داده و متهمان ضمن اقرار به جرائم و تخلفات ذکر شده در لایحه های تقدیمی توسط آنان در جواب شکوائیه و همچنین هیچ گونه مدرکی دال بر اطلاع این سهامدار به دادگاه ارائه نداده اند که ایشان در جریان امور بوده و لذا کاملا مخفیانه صورت گرفته است حال آیا با این وصف قاعده مرور زمان شامل این جرائم میباشد؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در جرائم خصوصی پس از اطلاع میتوان شکایت نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدت مرور زمان شکایت ، 1 سال از تاریخ اطلاع از وقوع جرم است