مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای تفکیک یا افراز زمین زراعی مشاعی

باسلام، پدر بنده دارای یک نسق زراعی مشاعی میباشد که سالیان قدیم بصورت توافقی بر روی این زمینها کار میکردند اما بنده بعد از فوت پدرم قصد فعالیت کشاورزی داشته ام که با اعتراض خانواده های شرکا مواجه شده ام.....بهمزن دلیل تصمیم به جدا کردن سهم پدری خود را دارم تا بتوانم کار یا شغلی را برای خود راه بیندازم ....وضمنا بقیه شرکا که بعد از تغییر نسل ها تعدادشان خیلی زیاد شده ودر واقع سهم پدر بزرگهایشان میباشد مشتاق به توافق دوستانه یا تفکیک نیستند ممنون میشم راهنمایی کنید.سپاس

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام در خصوص تفکیک نسق زراعي، با توجه به قانون جلوگیری از خرد شدن اراضي زراعی، باید مساحتهای خاص مورد نظر قانون رو داشته باشند.
اما قطعا تصرف شما بدون اذن سایر شرکا مصداق تصرف عدوانیست بنابراین لازمه رضایت کتبی سایرین را جلب نماید و نهایتا میتوانید تقاضای تقسیم یا فروش مال مشاع را بدهید
البته برای دریافت پاسخ کامل تر بهتر است با مدارک به وکیل مراجعه نمایید