مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی ملکی مبنی بر افراز زمین مشاعی یا دستور فروش ان

سلام پدرم در سال 1345 از 19 سهم زمین مسکونی مان 10 سهم مال خودمان بوده و 9سهم دیگر را با زمین دیگری به صورت شفاهی معاوضه کرده و از ان سال پدرم مبادرت به احداث سه ساختمان مسکونی نمود. در سال 1359 بر اثر جنگ تحمیلی شهر اشغال شد و ساختمانها کاملا تخریب گردید. در سال 1371 با شروع بازسازی شهر کل زمین ما و همسایگان در طرح کاربری اداری و آموزشی قرار گرفت و زمین ما بلاتکلیف ماند. با شکایت های متعدد به هیئت بازرسی کل استان در سال 1397 اجازه ثبت زمین به ما دادند. پدرم ده سال پیش فوت کرد. لذا ما فرزندان (وراث) زمین را بین خود تقسیم و پرونده جهت ثبت رسمی انها تحویل اداره ثبت شد. حالا افرادی که پدرم 9سهم زمین انان را در سال 1345 معاوضه کرده ضمن اعتراض به ثبت زمین ما و شکایت کیفری به عنوان تصرف عدوانی در دادگاه مدعی اند که زمین معاوضه نشده. که ما با گرفتن وکیل قرار منع تعقیب برایمان صادر شد. اکنون با گذشت چهار ماه انان با گرفتن وکیل دوباره بصورت حقوقی از ما شکایت کرده اند. و خودشان به گروه تقسیم شده. گروه اول بر علیه گروه دوم شکایت حقوقی مبنی بر افراز زمین یا در صورت عدم افراز فروش کلی زمین را از دادگاه خواستار شده اند و اسم ما (وراث مرحوم پدرمان) جزء خواندگان ذکر کرده اند. مدارک ما 1- سه برگ دریافت خسارت مسکونی از ستاد بازسازی 1371
2- نامه شهرداری مبنی بر قرار گرفتن زمین در طرح کاربری آموزشی زمین در سال1371 3- استشهاد محلی همسایگان و تایید شورای شهر و مسجد محل و بیش از چهل نفر از اهالی معتمدین محل مبنی بر متعلق بودن زمین به ما از سال 1345 تا کنون. .‌.. ایا شکایت انان قانونی است.ا یا با سابقه تصرف 52 سال مالکیت ما قابل اثبات است. مدارک ما برای دادگاه برای مالکیت ما کفایت میکند. چگونه میتوانیم از حقوق خود دفاع کنیم لطفا راهنمایی های لازم را مبذول فرمایید متشکرم

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام نیاز به مشاوره تخصصی میباشد