مشاوره حقوقی رایگان - تجویز ازدواج مجدد

با سلام
همسرم یک حکم الزام به تمکین علیه من گرفتند و زمان اعتراض من هم گذشته
الان دادخواست تجویز ازدواج مجدد دادند و چند روز دیگه جلسه دادگاهمونه
خواستم بدونم با توجه به اینکه ایشون برای رای اجرائیه صادر نکردند و بنده هم طی اظهارنامه ای به ایشون و لایحه ای به دادگاه آمادگی خودم رو برای تمکین اعلام کردم، آیا دادگاه رای رو به نفع ایشون صادر میکنه آیا گواهی ازدواج مجدد برای ایشون صادر میشه یا خیر؟
ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با توجه به صدور حکم قطعی به ناشزه بودن زوجه ، ممکن است قاضی رای به تجویز ازدواج مجدد بدهد البته اگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.