مشاوره حقوقی رایگان - نفقه ضرب و شتم طلاق

با سلام
شوهرم منو کتک زده از خونه بیرون کرده و سه ماه و نیم نفقه نداده حتی جهیزیه ام رو هم بهم داد و گفت نمیخام باهم زندگی کنیم اگر میخوای راحت طلاق بگیری باید ابرا رو امضا کنی. برای ضرب و شتم و نفقه شکایت کیفری کردم .دادیار برای ترک انفاق رأی نهایی صادر کرده و اظهارات و دفاعیات شوهرم رو غیر موجه دانسته قرار جلب به دادرسی صادر کرده ( شوهرم آزاد بقید هست )
میخواستن بدونم با ضرب و شتم و ترک انفاق میتونم درخواست طلاق بدم؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا می توانید مهریه و حقوق مالی خود را به احرا بگذارید در صورت نیاز تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید .
بهتر است مهریه خود را نیز مطالبه کنید تا تحت فشار باشد تا در صورت توافق بتوانید مبلغ دریافت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
ولی شما ابتدا درخواست
اجرای مهریه را به اداره ثبت مطرح نمایید