مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم شوهر

با شوهرم بحث کردیم و اون کتک کاری کرد پام کبود شد از چن جا رفتم پزشک قانونی میخواسم ببینم جوابش چقدر طول میشکه تا بیاد و اینکه نامه پزشک قانونی چه مدت اعتبار داره تا شکایت کنم و به دادگاه برم. میشه نامه رو بگیرم وهر وقت خواسم یا دوباره شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید با مدارک از جمله شهود و گواهی پزشک از هر مرکز درمانی دیگر شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید و هر زمان جواب پزشک قانونی امد ان را ضمیمه مدارک پرونده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نامه پزشکی قانونی ، مدت ندارد و معتبر میباشد
و شما باید شکایت ضرب و جرح را
مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید بلافاصله شکایت کنید در غیر این صورت قابل اثبات نخواهد بود و از طرفی مشمول مرور زمان می شود.
البته بهتر است اگر قصد ادامه زندگی مشترک را دارید به فکر شکایت نباشید و دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
حضوری پيگير ماجرا شوید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مدت زمان دقیق می توان تعیین کرد میتوانید از گواهی در پرونده طلاق استفاده کنید ولی در پرونده ضرب و جرح عمدی از جنبه کیفری محدودیت زمانی داریم از جنبه خسارت مالی خیر می توان با تاخیر اقدام نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما هدفتان شکایت بابت ضرب و جرح است باید شکایت را سریعتر انجام دهید چون شامل مرور زمان میشود ولی برای دادخواست حقوقی و پرداخت دیه مرور زمان نداریم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب متاسفانه نمی توان نتیجه را پیش بینی کرد می توانید به صورت حضوری موضوع را جلو بیندازیم

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زودتر شکایت کنید نامه پزشکی قانونی الزاما به معنی ارتکاب جرم توسط همسر شما نیست نیاز به ادله اثباتب دارد

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام تا یک سال فرصت شکایت دارید

یک وکیل

هرچه سریعتر شکایت مطرح کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

مدت زمان مرور زمان شکایت جرایم قابل گذشت یک سال است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یکسال فرصت دارید ولیکن اگر قصد شکایت دارید زودتر اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با ارائه دلایل و مدارک از جمله گواهی و گواهی پزشکی قانونی
شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نموده
و پیگیری نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یا گذر زمان دلایل اثباتی شما یا از بین می رود یا ضعیف می شوند . در هر حال مقید به مهلت نیست

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باید قبل از اینکه شامل مرور زمان شود اقدام کنید