مشاوره حقوقی رایگان - شوهر بداخلاق و بد دهن

سلام وقتتون بخیر من بیست سالمه یک ساله عقدم شوهرم سی سالشه شوهرم سر هر بحث خیلی کوچک و ناچیز شروع می‌کنه به داد زدن و حرف های خیلی بد و رکیک و اگه پیشش باشم منم میزنه همین شب عید فطر منم اونقدر زد که کل پاهام و دستم سیاه و کبود شده . خاسم بدونم با این شوهر باید چیکار کنم ؟ میتونم زخمام ببرم پزشکی قانونی برگه بگیرم ؟ اصن راه قانونی هست که بتونم تعهد ازش بگیرم ؟ برم دادگاه چجوری باید ثابت کنم ؟ آخه نمیشه که سر هر چیزی بخاد این همه بد دهنی کنه و فوش بده به خودم و خانواده ام اونم فوشای بد . کنار مادرش و بقیه وقتی عصبانی میشه اصلا احترام من رو نداره و خوردم می‌کنه با حرفاش و حتی بعضی وقتا کنار اونا هم منو زده . تازه یک بار هم بهم خیانت کرد و خودش هم اعتراف کرده بود. چند وقتی هم به مواد توهم زا اعتیاد پیدا کرد که فعلا خدارو شکر چیزی ازش ندیدم ... ولی همیشه ام شک و ناراحتی به دلم هست . بهش گفتم بیا آزمایش نیومد اصن مشاوره هم نمیاد. بعد هر دعوایی که هر کاری دلش میخواد می‌کنه میگه ببخشید عصبانی بودم آخه نمیشه که آدم بزنه خورد کنه حرف بد بزنه بعد به راحتی ببخشیم ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ابتدا از طریق مشاوره حل و فصل نمایید در خصوص ضرب و شتم باید پزشکی قانونی مراجعه و شکایت مطرح نمایند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
زمانی که کتک خوردید به 110 تماس بگیرید گزارش شود و بعد به پزشکی قانونی مراجعه نمایید
برای ادامه کارها بهتراست با وکیل مشاوره داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما هم میتوانید تقاصای حقوق مالی خودتان را کنید و هم تخت عنوان عسرو حرج زوجه دادخواست طلاق دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و بعد شکایت ضرب و جرح را مطرح نمایید و به پزشکی قانونی مراجعه نمایید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

با اثبات عسر و حرج و اعتیاد وی می تونید دادخواست طلاق مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید بعد ضرب و جرح نامه بگیرید و پزشکی قانونی بروید و شکایت کنید و بر اساس عسرو حرج دادخواست طلاق بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مراجعه به پزشکی قانونی باید با عنوان ضرب و شتم شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص ضرب و جرح شکایت کنید تا حکم صادر شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فعلآ فورا برو کلانتری بگو معرفی کنند پزشکی قانونی بعد شکایت ضرب و جرح و توهین و تهمت و تهدید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تحت عنوان ایراد ضرب و شتم یا ضرب و‌جرح عمدی قابل شکایت و‌پیگیری است….

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما از ایشان بابت ضرب وجرح شکایت کنید تا به پزشک قانونی معرفی شوید وبر اساس مدارک و شواهدبتوانید طلاق بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به مشاوره دارید تا وجوه مختلف بررسی شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می توانید شکایت ایراد ضرب و جرح عمدی کنید به شما نامه می دهند تا در پزشکی قانونی معاینه شوید و برآورده دیه گردد در صورت محکومیت ایشان امکان اخذ تعهد از ایشان وجود دارد
به نظر اگر اعتیاد دارد یا به شما خیانت کرده بهتر است زودتر از ایشان جدا شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه سوال شما خالی می باشد پاسخ شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد در صورت نیاز می توانید تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایطی که شما توصیف کرده اید شبیه جهنم است . قبل از هر چیز این نکته ضروری است که اساسا تعهد محضری گرفتن بدون هیچ ضمانتی ، نمی تواند اهرم فشار برای همسر شما باشد و اصلا اساسا تعهد محضری در زندگی مشترک بی فایده است . اگر همسر شما ، هم به شما صدمه جسمی می زند و هم به شما صدمه روحی می زند و شخصیت شما را در هم می شکند توصیه می شود تا جان شما نستانده است ، از وی طلاق بگیرید . برای ایراد ضرب و شتم به پزشکی قانونی مراجعه کنید و نامه پزشکی قانونی را اخذ کنید . در مورد فحش و ناسزا هم ، زمانی که در جمع است از شاهدین استمداد کنید و زمانی که تنها هستید صدای وی را ضبط کنید تا در نتیجه دلالیلی شوند برای احراز عسر و حرج شما ، تا در نتیجه‌ بتوانید شرایط طلاق به درخواست زوجه را محقق کنید .