مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مستاجر اول و محکوم شدن فرزندانش در دادگاه

سلام. پدر ما 20 سال پیش مغازه اش را بدون اجازه مالک به شخص دیگری واگذار کرد و 5 سال پیش نیز به رحمت خدا رفت.سال گذشته ، وارثان مالک اصلی مغازه ، شکایتی برعلیه ما فرزندان آن مرحوم و نیز مستاجر فعلی مغازه به دادگاه بردند و موفق شدند که با پرداخت نصف حق کسب و پیشه به مستاجر فعلی ، حکم تخلیه مغازه را بگیرند و ما فرزندان ، که هیچ دخالتی در واگذاری مغازه نداشتیم و پای هیچ برگه ای را امضا نکردیم ، به پرداخت هزینه های کارشناسی و دادرسی و حق الوکاله محکوم شدیم . آیا میتوان به این حکم اجرائیه اعتراض کرد و آیا این هزینه ها به عهده ما فرزندان است یا باید از ماترکه آن مرحوم پرداخت کرد ؟ و فرجام خواهی برای چه زمانی است ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام هزینه ها بر عهده محکوم علیه قرار می گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است شما مبلغ خسارات را بپردازید
و مستاجر دوم بابت ، نصف حق کسب و پیشه ، میتواند از شما شکایت نماید و مطالبه نصف مبلغ حق کسب و پیشه نماید البته اگر در قرارداد شرط خاصی ذکر نشده باشد و