مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در فروش ماشین

باسلام وخسته نباشید.من یه ماشین پیکان گرفتم ازیه شخصی که طرف به من گفت ماشین فقط موتورش بخارداره.منم برحسب اعتمادبه کارشناس نشان ندادم نگوماشین دست دامادش بوده هم ضربه داشته هم رنگ داشته هم گیربکس ودیفرانسیل مشکل داشت که گیربکس ودیفرانسیل خراب شده مجبورشدم عوضشون کنم الان هم برای تعویض پلاک رفتم گفتن سیلندش عوض شده تعویض پلاک نشدمن میخوام حقمو از این بگیرم کسی هست کمکم کنه

پاسخ ها :

خرید خودرو سیلندر تعویضی بدون اطلاع مطالبه خسارت خودرو معیوب از فروشنده فروش خودرو معیوب به جای سالم تعویض پلاک خودرو خودرو